Logo Found & Baker

Unieke eigendom diep verscholen in het bos

Zoekt u een heel bijzondere eigendom? Een pand dat enig is in zijn soort en dat uw nieuwsgierigheid triggert?

Droomt u van een domein met een prachtige oprijlaan, lange dreven, vijverpartij en bossen? Waar u van volledige privacy geniet, gecombineerd met een residentiële ligging?

Via de mooi verlichte en door oude bomen omzoomde oprijlaan, passeer je eerst de conciërgewoning. Dit te renoveren gebouw heeft een bebouwde oppervlakte van 132 m² en kan ingericht worden als kantoorruimte, gastenverblijf, B&B, garage,... Meer nog: desgewenst kan dit pand ook apart verhuurd of afgesplitst worden, met voldoende privacy voor de bewoners van het hoofdgebouw.

In het hoofdgebouw is er beneden, naast de inpandige garage en inkom met lift en trap, een grote bureau en een gezellig gastenverbljjf met living, keuken, slaapkamer en badkamer.

Op de eerste verdieping geniet je vanuit de majestueuze woonkamer van een prachtig uitzicht op het domein. Voorts is er op de eerste verdieping nog een grote leefkeuken en twee slaapkamers, waarvan één met lavabo.

Op de tweede verdieping zijn er 4 slaapkamers, waarvan één master bedroom met eigen badkamer en dressing, een aparte badkamer met bad, douche en lavabo en een groot zuidgericht terras (nu ingenomen met zonnepanelen).

 
lees meer...

Eigenschappen

Woonoppervlak 844 m2
Grondoppervlak 49000 m2
Bouwjaar 1964
Slaapkamers/badkamers 7 / 3

Algemeen

Referentie spir10234
Vrij op bij akte na betaling
Omgeving Residentieel

Bebouwing

Algemene staat Goede staat
Bouwjaar 1964
Bebouwing open
Grondoppervlakte 49000 m²
Woonoppervlakte 844 m²
EPC waarde 401 kWh/m²

Comfort

Aantal slaapkamers 7
Aantal badkamers 3

Ruimtelijke ordening

Meest recente bestemming Bosgebied

Formulier