Logo Found & Baker

Tijdloosheid, duurzaamheid en kwaliteit

De conceptualisatie, de binnenhuisinrichting en het ontwerp van de tuin, alles is van de hand van de gerenommeerde Gentse architect Benoit Viaene. En dat merk je als je via de mooie oprijlaan langs het grote grasveld de eigendom binnentreedt. Alles is op elkaar afgestemd en ademt harmonie, stijl en een verfijnde kwaliteit. Perfect voor wie in alle rust ’s avonds wil bijkomen van een drukke dag of gezellig wil nagenieten van de activiteiten in de nabijgelegen omgeving.

De penthouse strekt zich uit over de hele bovenste verdieping van het gebouw en heeft met zijn 373 m² woonoppervlakte alle allures van een luxevilla. Centraal ligt de keuken, links en rechts ervan situeren zich het leef- en slaapgedeelte. De keuken geeft over bijna heel de lengte uit op het zonnig en zuidgericht terras met uitzicht op de grote tuin. Dat zorgt ervoor dat je bij mooi weer de ramen kunt openzetten en echt het gevoel krijgt van midden in de natuur te zijn. Ook de ruime ingerichte bureauruimte geeft toegang tot het terras.

Aan de zitplaats, waar via de hoge ramen het daglicht mooi naar binnen valt, zijn nog twee extra terrassen gekoppeld. De televisie werd ondergebracht in de naastgelegen volledig gelambriseerde bibliotheek, wat voor een heel gezellig en geborgen gevoel zorgt. De eetkamer is monumentaal, met een grote tafel die plaats kan bieden aan tien personen en een plafondhoogte van meer dan 4,5 meter hoog.

Hetzelfde gevoel van kwaliteit en ruimte komt terug in het slaapgedeelte. Via de op maat gemaakte dressing met een eiland van kasten in het midden, heb je toegang tot de voornaamste slaapkamer met uitzicht op de Royal Latem Golf Club enerzijds, en tot de royale badkamer, uitgevoerd in wit Saint-Anne marmer anderzijds. Voorts geeft de nachthal toegang tot de overige twee slaapkamers en de tweede badkamer.

Naast deze leefruimtes herbergt de penthouse nog diverse bergingen, een bijkeuken en wasplaats. Beneden beschik je over een private dubbele garage en een ruime kelder.

En niet te vergeten is de zalige tuin waar je in alle rust en veiligheid een verse neus kunt opsnuiven of kan genieten van een wandelingetje in de zon. 

 
lees meer...

Eigenschappen

Woonoppervlak 373 m2
Slaapkamers/badkamers 3 / 2

Algemeen

Referentie BFP0709

Bebouwing

Woonoppervlakte 373 m²
Terras 45 m²
Verdiepingen 2
EPC waarde 128 kWh/m²

Comfort

Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 2
Videofoon Ja
Alarm Ja
Dressing Ja
Aansluiting internet Ja
Aansluiting waterleiding Ja
Lift Ja
Aansluiting aardgas Ja

Financiële info

Kadastraal inkomen 3.772 EUR

Overige info

Garages 2

Bekijk onze video

Formulier