Logo Found & Baker

Res. Della Faille

€ 359.500

7 luxeappartementen op 300m van de Gentpoort.

Perfecte harmonie voor dit uniek Brugs project op een historische site met een samenvloeiing van oud en nieuw. Hedendaagse luxe en comfort wordt met respect voor de originele elementen geïntegreerd in dit stedenbouwkundig erfgoed.

Na ontmanteling en grondige renovatie zijn de gevels in ere bewaard gebleven. Het dak is volledig nieuw opgetrokken. De monumentale zuilen en prachtige zonovergoten terrassen zijn nu privatief voor de appartementen. Het gebouw voldoet na de optimale renovatie aan de hedendaagse normen voor energie, isolatie en heeft het modernste comfort. Een ruime lift brengt je naar je woonst. Er is mogelijkheid om een overdekte autostaanplaats aan te kopen op de site. Het gelijkvloers appartement heeft een privé tuin en kelderruimte van circa 100m2 waar je nog een hobbyruimte kan creëren. De overige appartementen kunnen genieten van hun eigen terrassen en een gezamenlijke tuin. Wonen in dit historisch landgoed is kiezen voor maximale privacy, luxe en comfort.

Het penthouse appartement spreekt tot ieders verbeelding. Een prachtig uitzicht op de Brugse stad met zijn vele torens. Het zonovergoten terras bied je de hele dag zon. Grote raampartijen geven je de volle vrijheid en veel licht.

Elk appartement in dit gebouw heeft een geschiedenis. Oude schouwen, antieken dubbel draaiende deuren, hoge plafonds, prachtige balkons en nog veel meer geven je woonst een onbetaalbare ziel. Ieder appartement beschikt over twee slaapkamers en heeft een woonoppervlakte van 105 m2 tot 250m2.

De afwerking van het interieur is als een maatpak : je kiest zelf de materialen en kleuren volgens je eigen smaak. De beelden geven je alvast een voorbeeld. Wij zorgen ervoor dat je nieuwe woning dezelfde ziel uitademt als die van jou.

Alle plannen en informatie na afspraak op ons kantoor.
Prijzen voor 2 slpk. vanaf 359 500 EURO.

 
lees meer...

Eigenschappen

Woonoppervlak 125 m2
Bouwjaar 2020
Slaapkamers/badkamers 2 / 1

Algemeen

Referentie spir10591
Vrij op bij akte na betaling
Omgeving Residentieel

Bebouwing

Bouwjaar 2020
Renovatiejaar 2020
Bebouwing halfopen
Woonoppervlakte 125 m²
EPC waarde 40 kWh/m²

Comfort

Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Type keuken Geïnstalleerd
Dubbel glas Ja
Videofoon Ja
Dressing Ja
Lift Ja

Overige info

Tuin Ja

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige vergunning verkregen Ja
Meest recente bestemming Woongebied
Dagvaardingen uitgebracht Nee
Voorkooprecht op dit goed Nee
Verkavelingsvergunning verkregen Nee
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgevoelig Nee

Formulier